Weerbaarheid

Ontdek hoe weerbaar u bent tegen cyber security risico’s

Digitale dreigingen zijn permanent

Cyberincidenten kunnen onze maatschappij in het hart raken en gedurende korte of langere tijd verlammen. Het afgelopen jaar zijn er verschillende incidenten geweest waarbij duidelijk werd wat de impact van een digitale storing of aanval kan zijn. De kwetsbaarheden in Citrix-producten, ransomware-aanvallen zoals op de Universiteit Maastricht en, recentelijk, Garmin zijn daar voorbeelden van. Onze maatschappij is in grote mate afhankelijk van digitale processen en analoge terugvalopties zijn niet altijd voorhanden. Door de situatie die is ontstaan door het coronavirus, waarbij nog meer gebruik wordt gemaakt van digitale middelen, zijn we alleen maar afhankelijker geworden.

Door de permanente digitale dreiging moeten we blijvend aandacht besteden aan onze digitale weerbaarheid. Desondanks hebben bedrijven en (overheids)organisaties de weerbaarheid niet altijd op orde waardoor zij extra kwetsbaar zijn voor cyberincidenten. Sommige instellingen zijn voldoende in control, andere niet.

Maar wat zijn specifiek voor uw organisatie nu de belangrijkste dreigingen? Waar bevinden zich eventuele kwetsbaarheden? En waarin schuilen de grootste risico’s?

In bovenstaande animatie video laten we zien hoe ook u kunt beschikken over een strategie en roadmap om uw security fundamenteel te verbeteren.

 

Ontvang vaker onze inzichten in cyber security risico's

We houden u graag op de hoogte van wat wij allemaal zien in de wereld van hackers, malware en andere digitale dreigingen. 
Vul het formulier hiernaast in, dan ontvangt u regelmatig een update per e-mail. 

Het Fox-IT Cyber Security Assessment (CSA) biedt uw organisatie een omvattend inzicht in uw belangrijkste digitale assets, relevante (technische) kwetsbaarheden, risico’s en uw huidige niveau van cybersecurity. Ook bieden wij u een concreet en actiegericht plan voor de systematische verbetering van uw cybersecurity.

Meer weten over uw weerbaaheid?

Wij voorzien u graag van onze laatste inzichten.

Volgende stappen

Stap 1

Inzicht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Stap 2

Oplossingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Stap 3

CSA aanpak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over hoe onze ervaren adviseurs hun kennis en expertise op het gebied van organisatieverandering inzetten om te komen tot de best passende oplossingen voor uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op!

#

Rene Ouwehand

Business Security Consultant